9.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO: A încercat să facă foc în sobă, dar a incendiat casa familiei. Pățania periculoasă a unui copil de 10 ani

Un copil de 10 ani a cauzat un incendiu, pe când încerca să facă foc în sobă, folosind o substanță inflamabilă.

În această seară, un copil de 10 ani din Dealul Ștefăniței a reușit să aprindă casa familiei. Acesta încerca să facă foc în sobă, folosind o substanță inflamabilă.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU, sprijinite de pompierii voluntari ai comunei Romuli. Incendiul a distrus tavanul casei, dar și geamurile și ușile.

Copilul de 10 ani a fost rănit, suferind arsuri de gradul I la degetele de la o mână. Acesta nu a necesitat însă transport la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.

În încercarea de a aprinde focul în sobă, un copil în vârstă de 10 ani a folosit o substanță inflamabilă, situația a scăpat de sub control și a izbucnit incendiul care a cuprins încăperea, iar copilul a suferit arsuri minore de gradul I la degetele de la o mană. Copilul a primit îngrijiri medicale la fața locului fără a se impune transportul la spital. În incendiu a ars tavanul casei pe o suprafață de aproximativ 30 de mp, lambriurile de pe hol, uși și geamuri“, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.