22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

FOTO: A încercat să facă foc în sobă, dar a incendiat casa familiei. Pățania periculoasă a unui copil de 10 ani

Un copil de 10 ani a cauzat un incendiu, pe când încerca să facă foc în sobă, folosind o substanță inflamabilă.

În această seară, un copil de 10 ani din Dealul Ștefăniței a reușit să aprindă casa familiei. Acesta încerca să facă foc în sobă, folosind o substanță inflamabilă.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU, sprijinite de pompierii voluntari ai comunei Romuli. Incendiul a distrus tavanul casei, dar și geamurile și ușile.

Copilul de 10 ani a fost rănit, suferind arsuri de gradul I la degetele de la o mână. Acesta nu a necesitat însă transport la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.

În încercarea de a aprinde focul în sobă, un copil în vârstă de 10 ani a folosit o substanță inflamabilă, situația a scăpat de sub control și a izbucnit incendiul care a cuprins încăperea, iar copilul a suferit arsuri minore de gradul I la degetele de la o mană. Copilul a primit îngrijiri medicale la fața locului fără a se impune transportul la spital. În incendiu a ars tavanul casei pe o suprafață de aproximativ 30 de mp, lambriurile de pe hol, uși și geamuri“, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...