16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Daniel Suciu a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD

Vicepremier și ministru al Dezvoltării, bistriţeanul Daniel Suciu a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD. Aproape 4.000 de delegaţi social-democraţi şi-au ales astăzi conducerea, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat şi încarcerat cu o lună în urmă.

Viorica Dăncilă a câștigat cursa pentru funcția de președinte al PSD fără nicio emoție, fiind votată de 2.828 de delegați – transmite Hotnews.

 Au concurat pentru şefia partidului şi Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Ecaterina Andronescu.

Cel mai puternic contra-candidat pentru bistriţeanul Daniel Suciu a fost Eugen Teodorovici – deşi acesta şi-a depus candidature abia în această dimineaţă.

Eugen Teodorovici e din generația mea, Daniel Suciu e dintr-o generație mai tânără și cred că cei aproximativ 4.000 de delegați la acest congres vor alege așa cum vor ei să arate viitorul PSD. Candidatura lui Daniel Suciu este un lucru extrem de important pentru toți cei care suntem din Transilvania pentru că eu cred că, în conducerea PSD, trebuie să fie o reprezentare regională. Asta vor decide însă delegații”, a comentat pentru Digi 24 preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan.

Eugen Teodorovici a obţinut 2.463 voturi, în timp ce Daniel Suciu – 1358 de voturi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: