12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Daniel Suciu a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD

Vicepremier și ministru al Dezvoltării, bistriţeanul Daniel Suciu a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD. Aproape 4.000 de delegaţi social-democraţi şi-au ales astăzi conducerea, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat şi încarcerat cu o lună în urmă.

Viorica Dăncilă a câștigat cursa pentru funcția de președinte al PSD fără nicio emoție, fiind votată de 2.828 de delegați – transmite Hotnews.

 Au concurat pentru şefia partidului şi Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Ecaterina Andronescu.

Cel mai puternic contra-candidat pentru bistriţeanul Daniel Suciu a fost Eugen Teodorovici – deşi acesta şi-a depus candidature abia în această dimineaţă.

Eugen Teodorovici e din generația mea, Daniel Suciu e dintr-o generație mai tânără și cred că cei aproximativ 4.000 de delegați la acest congres vor alege așa cum vor ei să arate viitorul PSD. Candidatura lui Daniel Suciu este un lucru extrem de important pentru toți cei care suntem din Transilvania pentru că eu cred că, în conducerea PSD, trebuie să fie o reprezentare regională. Asta vor decide însă delegații”, a comentat pentru Digi 24 preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan.

Eugen Teodorovici a obţinut 2.463 voturi, în timp ce Daniel Suciu – 1358 de voturi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.