9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

CREȚU: „Mie nu-mi spune nimic!” VEZI părerea primarului despre cântăreții de la Târgul Mare al Bistriței

DJ-ii de la Târgul Mare al Bistriței nu par să-l impresioneze pe edilul Ovidiu Crețu. „Mie nu-mi spune nimic, vă spun cinstit. Dacă vouă vă spune înseamnă că au rezolvat problema.”, a semnalat astăzi primarul Bistriței despre o serie de artiști ce vor întreține atmosfera la Bistrița.

Programul Târgului Mare al Bistriței a fost amintit în cadrul conferinței de presă susținută astăzi de primarul Ovidiu Crețu. Printre programele folclorice și cele pentru tineret s-au „strecurat” și o serie de DJ care vor întreține atmosfera la Târg, în cadrul unui festival culinar. Aceștia nu par să fie pe placul edilului, Ovidiu Crețu spunând că aceștia sunt anonimi pentru el.

Va fi muzică modernă, cu formații mai mult sau mai puțin cunoscute de cei mai în vârstă. Aici aș putea să amintesc Fun Factory, 5gang, Lino Golden, Punkarta, 7 pași etc. În cadrul Târgului Mare al Bistriței se va desfășura și un festival de Street Food. Programul pe care îl oferă organizatorii acestui festival se bazează pe DJ, ei ne-au spus că au preluat programul de la Untold.Dacă vă spune ceva DJ Roberto, Sebi, Alias, Vladimir… Mie nu-mi spune nimic, vă spun cinstit. Dacă vouă vă spune înseamnă că au rezolvat problema.”, explică primarul.

Bugetul de care dispune Primăria Bistrița pentru tot Târgul este de 550.000 de lei. Acesta se va desfășura în perioada 23 august-2 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.