15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

CREȚU: „Mie nu-mi spune nimic!” VEZI părerea primarului despre cântăreții de la Târgul Mare al Bistriței

DJ-ii de la Târgul Mare al Bistriței nu par să-l impresioneze pe edilul Ovidiu Crețu. „Mie nu-mi spune nimic, vă spun cinstit. Dacă vouă vă spune înseamnă că au rezolvat problema.”, a semnalat astăzi primarul Bistriței despre o serie de artiști ce vor întreține atmosfera la Bistrița.

Programul Târgului Mare al Bistriței a fost amintit în cadrul conferinței de presă susținută astăzi de primarul Ovidiu Crețu. Printre programele folclorice și cele pentru tineret s-au „strecurat” și o serie de DJ care vor întreține atmosfera la Târg, în cadrul unui festival culinar. Aceștia nu par să fie pe placul edilului, Ovidiu Crețu spunând că aceștia sunt anonimi pentru el.

Va fi muzică modernă, cu formații mai mult sau mai puțin cunoscute de cei mai în vârstă. Aici aș putea să amintesc Fun Factory, 5gang, Lino Golden, Punkarta, 7 pași etc. În cadrul Târgului Mare al Bistriței se va desfășura și un festival de Street Food. Programul pe care îl oferă organizatorii acestui festival se bazează pe DJ, ei ne-au spus că au preluat programul de la Untold.Dacă vă spune ceva DJ Roberto, Sebi, Alias, Vladimir… Mie nu-mi spune nimic, vă spun cinstit. Dacă vouă vă spune înseamnă că au rezolvat problema.”, explică primarul.

Bugetul de care dispune Primăria Bistrița pentru tot Târgul este de 550.000 de lei. Acesta se va desfășura în perioada 23 august-2 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: