10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO – AVERTISMENTUL lui SUCIU: Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ!

La final de mandat ca si ministru al dezvoltării, Daniel Suciu a ținut să sublinieze proiectele care le-a făcut ”să prindă viață”. Acesta a enumerat investițiile și s-a declarat mulțumit de munca depusă pentru conjudețenii săi. Mai mult, a lansat și un avertisment. ”Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ!” a avertizat Daniel Suciu.

Astăzi s-a semnat contractul de finanțare pentru Complexul Sportiv din Wonderland. La eveniment a fost prezent și Daniel Suciu, ministru al dezvoltării.

Acesta a ținut un speech de ”rămas bun” al final de mandat. A subliniat proiectele pe care a reușit să le finanțeze. Și s-a declarat mulțumit de ceea ce a făcut pentru conjudețenii săi.

Pot să spun cu mâna pe inimă că mi-am făcut datoria față de locuitorii județului Bistrița Năsăud. Stau cu capul sus și pot să privesc absolut pe oricine, pentru că această echipă a livrat rezultate și lucruri lăsate în paragină și obiective de care nimeni nu s-a interesat. Și voi urmări cu foarte mare atenție lucrurile și aceste obiective de investiții pentru că noi le lăsăm în acest stadiu.” a explicat Daniel Suciu.

Care sunt ultimele patru proiecte pentru care a ”tras sfori” spre finanțare, vedeți în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/GsF8WueSCq4″ /]

Date fiind eforturile depuse pentru județul său, Daniel Suciu și-a încheiat ”mandatul” cu un avertisment.

Și lansez un avertisment public: să nu îndrăznească nimeni să oprească nici măcar una din aceste investiții. Vă mulțumesc și mă bucur că mi-am făcut datoria față de județul Bistrița Năsăud” a concluzionat Daniel Suciu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: