31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO – AVERTISMENTUL lui SUCIU: Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ!

La final de mandat ca si ministru al dezvoltării, Daniel Suciu a ținut să sublinieze proiectele care le-a făcut ”să prindă viață”. Acesta a enumerat investițiile și s-a declarat mulțumit de munca depusă pentru conjudețenii săi. Mai mult, a lansat și un avertisment. ”Să nu îndrăznească nimeni să oprească investițiile din județ!” a avertizat Daniel Suciu.

Astăzi s-a semnat contractul de finanțare pentru Complexul Sportiv din Wonderland. La eveniment a fost prezent și Daniel Suciu, ministru al dezvoltării.

Acesta a ținut un speech de ”rămas bun” al final de mandat. A subliniat proiectele pe care a reușit să le finanțeze. Și s-a declarat mulțumit de ceea ce a făcut pentru conjudețenii săi.

Pot să spun cu mâna pe inimă că mi-am făcut datoria față de locuitorii județului Bistrița Năsăud. Stau cu capul sus și pot să privesc absolut pe oricine, pentru că această echipă a livrat rezultate și lucruri lăsate în paragină și obiective de care nimeni nu s-a interesat. Și voi urmări cu foarte mare atenție lucrurile și aceste obiective de investiții pentru că noi le lăsăm în acest stadiu.” a explicat Daniel Suciu.

Care sunt ultimele patru proiecte pentru care a ”tras sfori” spre finanțare, vedeți în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/GsF8WueSCq4″ /]

Date fiind eforturile depuse pentru județul său, Daniel Suciu și-a încheiat ”mandatul” cu un avertisment.

Și lansez un avertisment public: să nu îndrăznească nimeni să oprească nici măcar una din aceste investiții. Vă mulțumesc și mă bucur că mi-am făcut datoria față de județul Bistrița Năsăud” a concluzionat Daniel Suciu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.