13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

HARTA INTERACTIVĂ – Prezența la vot la ora 16.00:

Mai sunt doar câteva ore până la închiderea secțiilor de vot. Prezența la urne în județul Bistrița-Năsăud se apropie de media națională. VEZI care sunt localitățile cu cea mai bună prezență la vot:

Doar câteva ore mai sunt până când se vor închide secțiile de vot. Totuși, cei care la ora 21:00 vor fi în secție sau afară, așteptând să voteze, își vor putea exercita acest drept.

Până la ora 16:00, la nivel național s-au prezentat 39,69% din totalul de alegători.

În județul nostru, prezența este de 36,04%, adică 91.480 de votanți din totalul celor 261.547 așteptați la urne. Dintre cei ce și-au exprimat opțiunea la vot, aproape 60.000 sunt din mediul rural.

În ceea ce privește prezența în comune și orașele din județ, situația e următoarea:

  • Bistrița – 38,05%
  • Beclean – 36,91%
  • Năsăud – 33,75%
  • Sîngeorz-Băi – 29,49%

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: