15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

VIDEO: Scandalul „Ștampila ANULAT” continuă! Poliția îi cercetează acum pe liberali

Scandalul „Ștampila ANULAT” pare să fie departe de rezolvare. După ce i-au acuzat pe social democrați de practici ilegale privind specimenele de buletine de vot, totul se întoarce împotriva liberarilor! Liderii PNL BN sunt luați în vizor de către Poliție.

PNL BN a depus o plângere în această dimineață la Biroul Electoral Județean (BEJ) în care îi acuzau pe cei din PSD de practici ilegale după ce pe specimenele de buletine de vot ștampila ANULAT era aplicată pe numele lui Klaus Iohannis.

Despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

PSD în vizorul Poliției în plin proces de votare! AFLĂ care este motivul

Acum, totul se întoarce împotriva liberalilor. Reprezentanții PSD BN au făcut la rândul lor o sesizare către BEJ în care îi acuză pe liderii PNL BN că odată cu publicarea mesajului privind specimenele de buletine vot, nu au făcut altceva decât să continue campania electorală, deși ora la care materialul era postat pe pagina de Facebook a partidului interzicea clar propaganda electorală.

Plângerea formulată de PSD BN a fost admisă de către BEJ pe motivarea că la finalul postării liberalilor se află și îndemnul „Aceste practici trebuie amendate prin votul de mâine (astăzi – n.r.). Un vot pentru o Românie normală!”.

Și în acest caz a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Județean pentru a se dispune măsurile legale care se impun, informează judecătorul Cristina Frențiu, membru BEJ BN.

Întreaga declarație poate fi urmărită în materialul video:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...