25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

De 1 Decembrie, copiii colorează iarna alături de prietenii lui Moș Crăciun!

Două evenimente importante în 1 Decembrie. Și Ziua României, dar și ziua în care copiii colorează iarna. Un spectacol inedit, în fața Consiliului Județean, alături de prietenii lui Moș Crăciun.

Dacă e 1 Decembrie, e neapărat să fie cu spectacol! Și nu doar solemn, că e Ziua României. Ci și un spectacol plin de culoare și veselie.

Astfel, în a doua parte a zile, mai exact la ora 16:00, copiii și părinții lor sunt așteptați în fața Consiliului Județean Bistrița Năsăud.

Aici va avea loc retragerea cu torțe a militarilor, eveniment ce marchează încheierea manifestațiilor de Ziua Națională a României.

Iar apoi, se dă startul la distracție.

„Cu mic, cu mare, de 1 decembrie sărbătorim cum se cuvine Ziua Națională a României, iar de la ora 16:00, colorăm iarna! În fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, am pregătit cel mai spectaculos și colorat eveniment de până acum, alături de Prietenii lui Moș Crăciun- Funtasticii. Copii, părinți, bunici, vă așteptăm pe toți la deja tradiționala aprindere a luminițelor de Crăciun, la un spectacol de muzică, dans, foc de artificii, animație stradală, retragerea cu torțe și multe surprize! Ne vedem acolo!”, spun organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...