6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

A fugit din arest ca să-și ajute prietenii să bată două persoane pe stradă. Acum e reținut

Un tânăr din Suceava ce își ispășea arestul la domiciliu în Bistrița a ajuns în arestul IPJ. Acesta a fugit din casă pentru a-și ajuta doi prieteni să bată alte două persoane, în plină stradă.

Un tânăr de 19 ani, din județul Suceava, a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta își ispășea pedeapsa la o adresă de pe raza municipiului Bistrița.

Ieri, tânărul a părăsit locuința și și-a ajutat doi prieteni bistrițeni să bată alte două persoane, în plină stradă. Victimele au anunțat polițiștii care i-au identificat pe cei trei bătăuși.

Tânărul din Suceava, deoarece părăsise și arestul la domicicliu, a fost reținut. Acesta va ajunge în fața instanței, care, cel mai probabil, îl va trimite 30 de zile după gratii.

La data de 6 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, din Serbăuți, județul Suceava. Acesta e bănuit de comiterea infracțiunilor de:

  • evadare
  • lovire sau alte violențe.

În fapt, în aceeași zi, un tânăr de 22 de ani, din Iași și un bărbat de  60 de ani, din Bistrița au sesizat Poliția cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Bistrița, au fost agresați fizic de doi bărbați de 48, respectiv 34 de ani, ambii din Bistrița și de tânărul de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul din Suceava este plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, încălcând astfel cu rea-credință măsura preventivă a arestului la domiciliu. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Întrucât cel în cauză ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile stabilite, polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare vor solicita instanței înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei sub toate aspectele ei” transmite IPJ BN într-un comunicat.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: