21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO/VIDEO: A-nceput distracția la Spermezeu! Primarul și campionul belgian Michel Dumoulin, la start

Pășunea localități Spermezeu răsună de motoare. Că sunt jeepuri, ATV-uri sau motociclete – toate de tip off-road – zeci de iubitori de adrenalină s-au alineat la START. Printre ei, și primarul Sorin Hognogi și campionul belgian Michel Dumoulin.

Două zile de adrenalină și motoare turate pe pășunea Spermezeu. Azi și mâine are loc competiția Trial Off-Road Spermezeu 2023.

Deși s-au anunțat temperaturi caniculare, zeci de participanți – la diferite categorii- s-au alineat la START. Printre ei, și primarul Sorin Hognogi și campionul belgian Michel Dumoulin.

Astăzi are loc prima parte a competiției, așa că și mâine sunt așteptați iubitorii acestui sport.

Trial Off- Road 2023, în weekend, în Spermezeu! Participă Michel Dumoulin

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

  1. Totul este posibil intr-o tara corupta si plina de indiferenti.
    Este posibil sa ari pasunile cu astfel de motoare mizerabile care distrug solul si fac zgomot.
    Intre timp in tarile civilizate se interzice tot mai mult astfel de tampenii iar in Romania se face totul ca sa se organizeze astfel de urgii.
    Nu e destul ca ne bate DUMNEZEU cu tornade, inundatii, grindina , vine administratia tare din urma si organizeaza la randul ei distractii proaste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: