15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Accident „misterios” cu victime, pe Calea Moldovei. Poliția cere ajutorul bistrițenilor pentru a desluși misterul

Polițiștii cer ajutorul bistrițenilor pentru a afla cum s-a petrecut un accident în care a fost implicat un biciclist, care a și ajuns la spital. Accidentul s-a produs ieri, după-masă pe Calea Moldovei, iar cel rănit habar nu are ce s-a întâmplat.

Ieri, după-masa, aproape de ora 18:00, un biciclist a fost rănit, în apropierea intersecției dintre Calea Moldovei cu strada Lucian Blaga. Victima, un biciclist în vârstă de 50 de ani, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Acesta nu a putut însă furniza informații despre cele întâmplate. Polițiștii fac apel la bistrițenii care s-au aflat în zonă ieri după-masă, pentru a furniza informații despre cele întâmplate.

„Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Toți cei care pot furniza date suplimentare cu privire la acest caz, sunt rugați să se adreseze  Poliției Municipiului Bistrița, la numărul de telefon 0263 203 012”, transmite IPJ BN.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: