15.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

VIDEO: Ninge ca-n povești în Tihuța! DN17 este acoperit cu zăpadă

Iarna și-a intrat în drepturi în Pasul Tihuța, la 1.200 de metri altitudine. DN17, drumul național care străbate zona, este acoperit de zăpadă. Din fericire, drumarii acționează în zonă.

Dacă Bistrița n-a avut parte de fulgi de zăpadă astăzi, în Pasul Tihuța ninge ca-n povești, la ceas de seară. DN17, care străbate Pasul Tihuța este acoperit cu zăpadă, șoferii fiind nevoiți să reducă viteza la trecerea dintre Bistrița-Năsăud și Suceava.

Deocamdată nu sunt anunțate probleme cu circulația în zonă, utilajele împrăștiind deja material antiderapant.

Atât drumarii, cât și polițiștii de la Rutieră sunt cu ochii pe Pasul Tihuța, iarnă de iarnă. Mai mult, când ninge, IPJ are un echipaj aproape permanent în Pasul Tihuța, care îi sprijină pe șoferi și-i întoarce din drum pe cei neechipați corespunzător.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: