14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

VIDEO: Ninge ca-n povești în Tihuța! DN17 este acoperit cu zăpadă

Iarna și-a intrat în drepturi în Pasul Tihuța, la 1.200 de metri altitudine. DN17, drumul național care străbate zona, este acoperit de zăpadă. Din fericire, drumarii acționează în zonă.

Dacă Bistrița n-a avut parte de fulgi de zăpadă astăzi, în Pasul Tihuța ninge ca-n povești, la ceas de seară. DN17, care străbate Pasul Tihuța este acoperit cu zăpadă, șoferii fiind nevoiți să reducă viteza la trecerea dintre Bistrița-Năsăud și Suceava.

Deocamdată nu sunt anunțate probleme cu circulația în zonă, utilajele împrăștiind deja material antiderapant.

Atât drumarii, cât și polițiștii de la Rutieră sunt cu ochii pe Pasul Tihuța, iarnă de iarnă. Mai mult, când ninge, IPJ are un echipaj aproape permanent în Pasul Tihuța, care îi sprijină pe șoferi și-i întoarce din drum pe cei neechipați corespunzător.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?