1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Accident mortal în Munții Călimani!

Mobilizare de forțe salvatoare în Munții Călimani, într-o zonă forestieră greu accesibilă. Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

Un apel la 112 anunța că în Munții Călimani, într-o zonă forestieră greu accesibilă, un bărbat a fost lovit de un copac.

Un echipaj de pompieri cu șenilată, un echipaj de la SAJ BN, Salvamont Bistrița Năsăud și SVSU Monor au fost direcționați între localitățile Monor și Batos.

Cei ce au sunat după ajutor au spus că bărbatul de 45 de ani ar fi în stare de inconștiență.

Din nefericire, odată ajunse echipajele la locul intervenției, nu au mai putut să-l salveze.

Echipajele de interventie au găsit, la locul indicat, victima în stop cardio respirator, iar echipajul SAJ a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, echipajul medical fiind nevoit sa îi declare decesul la locul evenimentului” au transmis reprezentanții ISU BN.

FOTO- ISU BN

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...