20.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO: Accident mortal în Munții Călimani!

Mobilizare de forțe salvatoare în Munții Călimani, într-o zonă forestieră greu accesibilă. Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

Un apel la 112 anunța că în Munții Călimani, într-o zonă forestieră greu accesibilă, un bărbat a fost lovit de un copac.

Un echipaj de pompieri cu șenilată, un echipaj de la SAJ BN, Salvamont Bistrița Năsăud și SVSU Monor au fost direcționați între localitățile Monor și Batos.

Cei ce au sunat după ajutor au spus că bărbatul de 45 de ani ar fi în stare de inconștiență.

Din nefericire, odată ajunse echipajele la locul intervenției, nu au mai putut să-l salveze.

Echipajele de interventie au găsit, la locul indicat, victima în stop cardio respirator, iar echipajul SAJ a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, echipajul medical fiind nevoit sa îi declare decesul la locul evenimentului” au transmis reprezentanții ISU BN.

FOTO- ISU BN

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: