28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Accident tragic pe centura capitalei: Patronul Cibela și Polimed a murit

Vestea tristă a trecerii în neființă a patronului complexului Cibela și al Polimed Bistrița a circulat încă de la primele ore ale dimineții. Se pare că acesta ar fi murit aseară, în urma unui accident tragic.

Ioan Tămășoi a plecat aseară, cu mașina personală, spre Constanța. Acesta s-a pornit la drum în ciuda insistențelor familiei de a nu călători pe timp de noapte.

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, pe centura Bucureștiului, acesta s-ar fi lovit frontal de un TIR.

Din nefericire, bistrițeanul de 60 de ani nu a supraviețuit!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.