16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Gala egalității de șanse, joi, la Hotel Metropolis! Judecătorul Cristi Danileț, printre invitați

„Gala egalității de șanse. Spune NU violenței!” este evenimentul caritabil organizat de Biroul parlamentar Cristina Iurișniți, joi, 21 iunie 2018, la Hotel Metropolis: «Prin acest eveniment dorim să susținem necesitatea înființării unor centre locale de primire, asistență și consiliere a victimelor violenței domestice…»”.

Invitați de seamă, joi, la Bistrița, la Gala egalității de șanse care va începe la ora 17:30, la Hotel Metropolis, în sala Roma: printre invitați se numără Cristi Danileț – judecător, militant pentru educaţia juridică a cetăţenilor, pentru independenţa şi responsabilitatea justiţiei, dar și Anamaria German – speaker motivațional, fotomodel în scaun rulant, realizator de emisiuni TV și antreprenor, alături de Virgil R. Rus, cadru didactic universitar, personal trainer – și alți reprezentanți ai ONG-urilor, ai instituțiilor publice și mediului de afaceri.

Evenimentul are un scop caritabil, organizațiile participante își vor prezenta activitatea și nevoile organizatorice, vor fi urmărite diferite testimoniale, iar participanții la eveniment vor putea susține cauzele sociale prezentate, prin donații benevole în urnele amplasate în sală.

Prin acest eveniment dorim să susținem necesitatea înființării unor centre locale de primire, asistență și consiliere a victimelor violenței domestice…”, precizează organizatorii.

Cu acest prilej va fi marcată și „Sărbătoarea europeană a muzicii”, alături de câțiva tineri talentați elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița:

  • Lidia Rostaș (vioară),
  • Eduard Dragu-Sălăgean (pian),
  • Daria Budurlean(canto jazz),
  • Trio J.A.M. (coordonator prof. Ovidiu Patrașciuc).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.