-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Criză teroristă în Stația CFR Bistrița Nord?

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud împreună cu specialiștii Serviciului Român de Informații au avut de rezolvat zilele trecute o situație de criză teroristă în gara din Bistrița.

 

A fost vorba despre un exercițiu tactic de rezolvare a unei crize teroriste, care a avut loc într-un tren de călători staționat în stația CFR Bistrița Nord.

Exercițiul a inclus derularea unui ansamblu de măsuri specifice de intervenție antiteroristă și pirotehnică pentru neutralizarea unui presupus dispozitiv exploziv improvizat, amplasat într-un colet abandonat într-un tren de călători.

Scopul exercițiului a fost de a testa capacitatea de reacție, comunicare și colaborare interinstituțională în astfel de cazuri. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și C.N. C.F.R. S.A.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție, într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...