24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Criză teroristă în Stația CFR Bistrița Nord?

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud împreună cu specialiștii Serviciului Român de Informații au avut de rezolvat zilele trecute o situație de criză teroristă în gara din Bistrița.

 

A fost vorba despre un exercițiu tactic de rezolvare a unei crize teroriste, care a avut loc într-un tren de călători staționat în stația CFR Bistrița Nord.

Exercițiul a inclus derularea unui ansamblu de măsuri specifice de intervenție antiteroristă și pirotehnică pentru neutralizarea unui presupus dispozitiv exploziv improvizat, amplasat într-un colet abandonat într-un tren de călători.

Scopul exercițiului a fost de a testa capacitatea de reacție, comunicare și colaborare interinstituțională în astfel de cazuri. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și C.N. C.F.R. S.A.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție, într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.