2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Miercuri, 28 februarie, se colectează pubela galbenă în cartierul Unirea

În Cartier UNIREA din Bistrița, pubela galbenă se colectează MIERCURI 28 FEBRUARIE 2024, transmite ADI Deșeuri BN.

Începând cu acest an, pentru CARTIER UNIREA din Bistrița, pubela galbenă se ridică în a 4-a săptămână din lună, în ziua de miercuri.

Această modificare în programul de colectare vine pentru a îmbunătăți serviciile de salubritate pentru utilizatorii din Bistrița, subliniază ADI Deșeuri BN.

„Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme, pentru a nu perturba programul de colectare a operatorului de salubritate.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți. Scoateți deșeurile suplimentare împreună cu pubela galbenă. Supercom va ridica miercuri 24 FEBRUARIE și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal. 

Totodată, vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie. NU amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile are programul ei de colectare”, precizează ADI Deșeuri BN.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din Bistrița-Năsăud este disponibil pe www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.