23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

AFLĂ cine sunt câștigătorii Cupei MXHost Tennis Cup

Bistrița a găzduit recent campionatul de tenis junior, MXHOST Tennis Cup. A fost unul din cele trei orașe din țară care a avut permisiunea de a organiza așa ceva. Printre cei peste 100 de concurenți, s-au aflat sportivi din top 500, dar și tinere speranțe ale tenisului de câmp.

GS Tennis Club Bistrița și-a mai trecut în agendă un turneu reușit, organizând MXHost Tennis Cup – un eveniment internațional din calendarul ITF Juniors, destinat jucătorilor cu vârste sub 18 ani.

Principalul sponsor al acestei competiții a fost MXHost – un lider important pe piața IT, care oferă servicii premium de găzduire și prezență online.

„Ne bucurăm că jucătorii români au fost la înălțime în acest turneu, câștigând sau fiind finaliști. Astfel, la proba de simplu fete, Vanessa Popa Teiușanu, cap de serie nr. 5 a trecut în finală de Cara Mester, favorita a șaptea, cu scorul de 7-5, 6-4.

Perechea formată din jucătoarele Rianna Coreisa / Lavinia Tanasie a câștigat trofeul la proba de dublu fete. Ele au învins perechea Rozalia Gruszczynska (Polonia) / Aysegul Mert (Turcia), cap de serie nr. 1, cu scorul de 7-6(5) 6-2.

La proba de simplu a băieților, câștigător a fost principalul favorit, ucraineanul German Samofalov, care l-a învins în finală pe românul Vlad Breazu, cu scorul de 6-1 7-6 (4). 

La proba de dublu, ucrainienii Samofalov / Podorozhnyi i-au învins pe românii Alexandru Coman / Darius Pop cu scorul de 6-3, 6-2.

Mulțumim încă o data MXHost – sponsorul principal – precum și celorlalți sponsori Teraplast, Dedeman, BMW Artizan, Varodimex, Comelf, Rombat, Tub Integral, Marsch, House of Movement, Edil Baustil – fără de care nu am fi putut organiza aceasta competiție”, au transmis organizatorii. 

Deși ediția din acest an abia s-a încheiat, se pregătește deja cea din anul 2021! „Ne dorim să aducem la Bistrița trei competiții internaționale, pe care sperăm să le putem organiza fără restricții și cu prezența spectatorilor”, au mai precizat cei de la Grand Slam Tennis Club Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.