5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Agresor sexual, îmbrăcat în călugăr, s-a dat drept profet și a făcut scandal la spital

Întâmplare bizară, ieri, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Un bărbat îmbrăcat în călugăr s-a dat drept profet și a agresat verbal medicii. Bărbatul trecut de 70 de ani a ajuns la sediul poliției și apoi la Psihiatrie.

Un bărbat trecut de 70 de ani s-a prezentat ieri la Spitalul Județean de Urgență. Acesta era îmbrăcat în călugăr și susținea că e profet.

Nu a vrut să-și spună numele și mai mult, a agresat verbal cadrele medicale. S-a solicitat intervenția polițiștilor. Aceștia l-au luat pe falsul călugăr, l-au dus la sediul IPJ BN și de acolo la Psihiatrie.

Bărbatul figura în baza de date a polițiștilor ca fiind agresor sexual.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroul de Ordine Publică au condus la sediul poliției un bărbat care se manifesta agresiv verbal. Acesta era îmbrăcat în haine de călugăr. A refuzat să comunice datele sale de identificare personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, susținând că este profet.

La sediul poliției, în urma controlului corporal efectuat, asupra lui a fost descoperite  sume de bani:

  • 5.728 lei
  • 265 euro
  • 10 lire
  • 50 lei moldovenești
  • înscrisuri și obiecte bisericești.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu are calitatea de călugăr. 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 71 ani, din București.

Totodată, polițiștii au constat că acesta figurează în Registrul Agresorilor Sexuali. Acesta nu s-ar fi prezentat la citația polițistului desemnat cu supravegherea. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au readus la cunoștință obligațiile pe care le are, însă a refuzat să se conformeze, fiind înștiințat polițistul care îl are în supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înșelăciune, iar bărbatul a fost internat pe Secția Psihiatrie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate” transmit polițiștii bistrițeni într-un comunicat de presă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...