6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra. Îți vin în ajutor cei de la Utilaje Bistrița care îți oferă ORICÂND ce utilaj ai tu nevoie. Indiferent că vrei să-l cumperi sau doar să-l închiriezi.

Ai găsit terenul, ai făcut planul de lucru, ba mai ai și toate materialele pregătite. Îți mai lipsește ”mâna de lucru„, sau mai bine zis, utilajele cu care să tasezi terenul, să sapi pentru fundație, să demolezi clădirea veche, etc.

Aici intervin cei de la Utilaje Bistrița. Aceștia îți pun la dispoziție:

  • Excavatoare cu senile
  • Excavatoare pe roti
  • Stivuitoare Diesel si electrice
  • Motocompresoare Diesel
  • Mini încărcătoare frontale
  • etc

Utilajele pot fi cumpărate sau închiriate. Prețul la închiriere diferă de tipul de utilaj și perioada pentru care se dorește închirierea lui.

Utiajele închiriate au parte de o revizie tehnică integrală, după fiecare închiriere, așa că acestea sunt mereu ”în formă„.

Aruncați o privire pe site-ul utilajebistrita.ro, alegeți care utilaj sau utilaje le doriți, sunați la 0748.138.807 și comandați-le sau rezervați-le!

Tot la acest număr de telefon puteți primi și mai multe informații despre utilajele disponibile spre închiriere sau vânzare.

Să demolezi sau să construiești e acum mult mai ușor, știind că ai utilajele la-ndemână, oferite de utilaje Bistrița!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: