8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Ai parcat ca un bou, varianta MAI: O polițistă și-a trântit mașină pe spațiul verde și și-a văzut de treabă

 Un bistrițean s-a revoltat astăzi după o întâlnire cu o polițistă. ”I-am spus că eu, operat, am putut să-mi parchez mașina mai departe, dar ea și-a pus mașina pe spațiul verde!” a explicat acesta. Polițista nu și-a clintit mașina, ci și-a văzut de treabă.

Găsirea unui loc de parcare în anumite zone ale orașului este o adevărată provocare. Totuși, cei care parchează în locurile nepermise primesc amenzi de la Poliția Locală sau chiar li se ridică autoturismele.

Unii însă parchează ca și cum legile nu li s-ar aplica și lor. Este și cazul unei polițiste care a parcat azi dimineață în parcarea din Parcul Eminescu. Aceasta și-a ”trântit” mașina parțial pe spațiul verde, dar și pe zona marcată ca fiind interzisă parcarea.

Momentul a fost surprins de un bistrițean care i-a atras atenția, dar în zadar.

O polițistă parcând…”regulamentar”. De azi-dimineață tot acolo e. Dacă altcineva ar fi parcat așa, primea amendă. I-am spus că eu, operat fiind, am parcat la o distanță bună de locul unde aveam de mers. Dar și-a lăsat mașina acolo și a plecat!” a transmis supărat bistrițeanul.

Imaginile vorbesc de la sine:

 

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

  1. Un articol bun pentru ” Starea natiei „, la Dragos Patraru. In rest, nu sint suficiente cuvinte pentru a comenta fapta politistei. RUSINE e putin spus !

  2. cei ce trebuie sa respecte legea mai ales, nu o respecta dsoara TEA sau ma rog, o doare la bsca a fost si apostrofata si dejaba, o rusine, asta fac si sefii ei probabil, oare ce parere au?
    in satucul nostru asta fac ca sunt militieni, preori, stabi, valutisti, tot felul de neica nimeni dar care o fost pa anglia si pa italia etc fac ce vor, de aia merge tara asta cum merge, si probabil ei in cercul lor se plang ca vai ce tara e romania, pai ma derbedeule tu faci sa fie asa tara asta, rusine toapei ca dsoara nu-i mai spun …..

  3. Vreau un punct de vedere al politiei romane cu privire la aceasta uniforma platita din banij mei
    Cum raspunde seful ei direct fata de cexa facut?
    Sa aiba uniforma doar la servici si afara sa i de a …un capot sau salopeta, , cizme sj naframa

  4. La fel cum se întâmpla și cu angajații primăriei, parchează chiar și pe locurile pentru persoane cu dizabilități, fără simț civic. Trist ce se întâmplă, legea nu se aplică pentru toți la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.