-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă

E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea, cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.

Când e cald afară, iar fierbințeala e la ea acasă, ideea de a pune haine pe tine nu e cea mai atractivă. Acest lucru l-au avut în vedere cei de la Sense, când au creat o colecție inedită de haine din in și bumbac.

Nu doar că au o croială care avantajează pe cel ce o îmbracă, dar lasă și pielea să respire și te ajută să faci față căldurii din atmosferă.

„Hainele simple, realizate din ţesături naturale şi impecabil croite, care se pot combina între ele în fel şi chip, constituie elemente definitorii, de peste un deceniu, pentru creaţiile Sense, marca românească fiind recunoscută de altfel pentru calitatea materialelor şi pentru maniera excelentă în care acestea se păstrează în timp. Vara aceasta însă, mai mult ca oricând, Andreea Tincu, designerul colecţiilor Sense, conferă simplităţii şi eleganţei conotaţii aparte, noile piese realizate din in şi bumbac fiind pe cât de minimaliste în ceea ce priveşte croiul, pe atât de fermecătoare. Este suficient să le atingi pentru a simţi cât sunt de fine, de uşoare şi de răcoroase, şi pentru a-ţi dori să îţi petreci fiecare zi de vară bucurându-te de textura şi de confortul lor. Nu sunt piese spectaculoase, care să te copleşească cu personalitatea lor puternică, ci mai degrabă investiţii pe termen lung, dat fiind că nu sunt supuse neapărat tendinţelor sau fluctuaţiilor sezoniere”, explică cei de la Sense.

Iar hainele lor, mai ales cele de vară, le puteți purta mulți ani de acum încolo, în timpul sezonului cald. Croiul, culorile și frumusețea lor nu dispar.

De ce in și bumbac?

Cei de la Sense au ales cu grijă aceste două „ingrediente” pe care le-au îmbinat pentru ca hainele tale să fie cel mai bun aliat împotriva căldurii.

„Inul este una dintre cele mai permisive ţesături naturale, principalele sale atuuri constând în comoditate – ţesătura rară lasă pielea să respire şi favorizează sentimentul de lejeritate, longevitate – o piesă din in poate fi purtată ani buni, materialul fiind foarte rezistent, şi neşifonându-se atât de repede, mai ales dacă este în amestec cu bumbac. În plus, inul este şi hipoalergenic, adică nu vei risca să dezvolţi iritaţii chiar dacă pielea ta secretă mai mult sebum şi dacă ai o transpiraţie abundentă. Pe de altă parte, bumbacul este ideal în zilele cu umiditate crescută, când simţi că orice îmbraci se lipeşte de piele şi te sufocă. O pereche de pantaloni culottes din bumbac sau o pereche clasici, tip jeans, îţi completează rapid bagajul de vacanţă, ocupând puţin spaţiu și îndemnându-te să îi porţi cu orice bluză, top, cămaşă sau tricou”, explică cei de la Sense.

Ce cuprinde colecția de vară:

Colecţia Sense realizată din in şi bumbac este alcătuită din rochii lejere şi feminine, care pot fi purtate atât cu sandale cu toc, cât şi cu espadrile, în culori naturale care pun în valoare frumuseţea texturilor (alb, bej, cafeniu, kaki, galben, bleumarin) sau în nuanţe care invită la explorare (roşu, verde lămâie, verde crud), rochii cămaşă, sacouri casual ideale pentru serile de vară şi pantaloni culottes, drepţi, cu manşete şi pense, sau tip jeans.

Așadar, nu mai stați pe gânduri! Puteți accesa www.fashionsense.ro    sau puteți da o fugă până în Piața Centrală nr. 28, pentru a-și pune mâna și vedea calitatea!

Vă veți îndrăgosti iremediabil!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: