17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

ALMA îți aduce cumpărăturile la ușă și după ora 18.00! Până la miezul nopții

0753066066 este numărul pe care trebuie să-l memorați în telefon, iar la nume scrieți COMENZI ALMA. Apelați-l dacă sunteți din Bistrița oricând aveți nevoie de cumpărături din magazinele ALMA, chiar și după ora 18.00. Ultimele comenzi le puteți lansa înainte de miezul nopții, după ora 00.00 linia de comenzi telefonice nemaifiind disponibilă. Fructe, legume, pâine, lactate, paste, produse de îngrijire sau de curățenie – găsiți oricând în magazinele ALMA.

Restricțiile impuse de autorități după creșterea numărului de îmbolnăviri în Bistrița au afectat și programul de cumpărături, magazinele urmând a fi închise după ora 18.00, în weekend. Magazinele ALMA vin însă în ajutorul clienților și anunță că preiau telefonic comenzile celor din Bistrița, până la miezul nopții, și vi le aduc la ușă, în siguranță.

0753066066 este numărul de telefon pentru COMENZI ALMA și îl puteți apela oricând aveți nevoie de mici sau mari cumpărături. Operatorul de la celălalt capăt va prelua comanda dvs., va lua de pe rafturi produsele și în cel mai scurt timp acestea vor ajunge la voi. La ALMA găsiți la prețuri decente cam tot ce aveți nevoie în casă, de la mâncare, legume, fructe, lactate, dulciuri, băuturi, țigări și până la produse de curățenie sau de îngrijre personală.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...