11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

ALMA îți aduce cumpărăturile la ușă și după ora 18.00! Până la miezul nopții

0753066066 este numărul pe care trebuie să-l memorați în telefon, iar la nume scrieți COMENZI ALMA. Apelați-l dacă sunteți din Bistrița oricând aveți nevoie de cumpărături din magazinele ALMA, chiar și după ora 18.00. Ultimele comenzi le puteți lansa înainte de miezul nopții, după ora 00.00 linia de comenzi telefonice nemaifiind disponibilă. Fructe, legume, pâine, lactate, paste, produse de îngrijire sau de curățenie – găsiți oricând în magazinele ALMA.

Restricțiile impuse de autorități după creșterea numărului de îmbolnăviri în Bistrița au afectat și programul de cumpărături, magazinele urmând a fi închise după ora 18.00, în weekend. Magazinele ALMA vin însă în ajutorul clienților și anunță că preiau telefonic comenzile celor din Bistrița, până la miezul nopții, și vi le aduc la ușă, în siguranță.

0753066066 este numărul de telefon pentru COMENZI ALMA și îl puteți apela oricând aveți nevoie de mici sau mari cumpărături. Operatorul de la celălalt capăt va prelua comanda dvs., va lua de pe rafturi produsele și în cel mai scurt timp acestea vor ajunge la voi. La ALMA găsiți la prețuri decente cam tot ce aveți nevoie în casă, de la mâncare, legume, fructe, lactate, dulciuri, băuturi, țigări și până la produse de curățenie sau de îngrijre personală.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...