23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Ancuța Cârcu conduce un grup de cercetare pe Valea Someșului

Revenită în țară mai mult din cauza unui proces în care are calitatea de inculpat, Ancuța Cârcu nu stă degeaba și se implică în cercetare. Aceasta conduce echipa care va desfășura un proiect de cercetare pentru energia verde, pe Valea Someșului.

Ancuța Cârcu s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Tenerife, unde a administrat clubul rămas de la fratele său, decedat într-un accident. Aceasta a revenit în țară de curând, mai mult forțată de împrejurări, fiind inculpat într-un dosar penal care se judecă în județul vecin.

Tânăra, originară din comuna Rebrișoara, nu pierde vremea și s-a implicat într-un proiect de cercetare pentru energia verde. Mai mult, aceasta conduce o echipa care își desfășoară activitatea pe Valea Someșului.

„Cu drag vă anunț că fac parte din echipa de implementare a unui proiect de cercetare românesc pentru energie verde. Conduc echipa care își desfășoară activitatea pe Văile Someșului. Din proiect fac parte Liviu Sandu – inventator, George Rotaru – cercetăror științific, profesor inginer Constantin Drăgănescu, Contantin Rotaru – doctor în economie, manager de proiect și eu, Viorica Ancuța Cârcu, manager coordonator al echipei de pe Văile Someșului”, a precizat Ancuța Cârcu pe o rețea de socializare.

Mai puteți pe acest subiect:

E oficial! Ancuța Cîrcu ajunge după gratii. Aceasta este cercetată pentru proxenetism

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...