25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Ancuța Cârcu conduce un grup de cercetare pe Valea Someșului

Revenită în țară mai mult din cauza unui proces în care are calitatea de inculpat, Ancuța Cârcu nu stă degeaba și se implică în cercetare. Aceasta conduce echipa care va desfășura un proiect de cercetare pentru energia verde, pe Valea Someșului.

Ancuța Cârcu s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Tenerife, unde a administrat clubul rămas de la fratele său, decedat într-un accident. Aceasta a revenit în țară de curând, mai mult forțată de împrejurări, fiind inculpat într-un dosar penal care se judecă în județul vecin.

Tânăra, originară din comuna Rebrișoara, nu pierde vremea și s-a implicat într-un proiect de cercetare pentru energia verde. Mai mult, aceasta conduce o echipa care își desfășoară activitatea pe Valea Someșului.

„Cu drag vă anunț că fac parte din echipa de implementare a unui proiect de cercetare românesc pentru energie verde. Conduc echipa care își desfășoară activitatea pe Văile Someșului. Din proiect fac parte Liviu Sandu – inventator, George Rotaru – cercetăror științific, profesor inginer Constantin Drăgănescu, Contantin Rotaru – doctor în economie, manager de proiect și eu, Viorica Ancuța Cârcu, manager coordonator al echipei de pe Văile Someșului”, a precizat Ancuța Cârcu pe o rețea de socializare.

Mai puteți pe acest subiect:

E oficial! Ancuța Cîrcu ajunge după gratii. Aceasta este cercetată pentru proxenetism

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.