21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Ancuța Cârcu conduce un grup de cercetare pe Valea Someșului

Revenită în țară mai mult din cauza unui proces în care are calitatea de inculpat, Ancuța Cârcu nu stă degeaba și se implică în cercetare. Aceasta conduce echipa care va desfășura un proiect de cercetare pentru energia verde, pe Valea Someșului.

Ancuța Cârcu s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Tenerife, unde a administrat clubul rămas de la fratele său, decedat într-un accident. Aceasta a revenit în țară de curând, mai mult forțată de împrejurări, fiind inculpat într-un dosar penal care se judecă în județul vecin.

Tânăra, originară din comuna Rebrișoara, nu pierde vremea și s-a implicat într-un proiect de cercetare pentru energia verde. Mai mult, aceasta conduce o echipa care își desfășoară activitatea pe Valea Someșului.

„Cu drag vă anunț că fac parte din echipa de implementare a unui proiect de cercetare românesc pentru energie verde. Conduc echipa care își desfășoară activitatea pe Văile Someșului. Din proiect fac parte Liviu Sandu – inventator, George Rotaru – cercetăror științific, profesor inginer Constantin Drăgănescu, Contantin Rotaru – doctor în economie, manager de proiect și eu, Viorica Ancuța Cârcu, manager coordonator al echipei de pe Văile Someșului”, a precizat Ancuța Cârcu pe o rețea de socializare.

Mai puteți pe acest subiect:

E oficial! Ancuța Cîrcu ajunge după gratii. Aceasta este cercetată pentru proxenetism

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.