-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Ancuța Cârcu conduce un grup de cercetare pe Valea Someșului

Revenită în țară mai mult din cauza unui proces în care are calitatea de inculpat, Ancuța Cârcu nu stă degeaba și se implică în cercetare. Aceasta conduce echipa care va desfășura un proiect de cercetare pentru energia verde, pe Valea Someșului.

Ancuța Cârcu s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Tenerife, unde a administrat clubul rămas de la fratele său, decedat într-un accident. Aceasta a revenit în țară de curând, mai mult forțată de împrejurări, fiind inculpat într-un dosar penal care se judecă în județul vecin.

Tânăra, originară din comuna Rebrișoara, nu pierde vremea și s-a implicat într-un proiect de cercetare pentru energia verde. Mai mult, aceasta conduce o echipa care își desfășoară activitatea pe Valea Someșului.

„Cu drag vă anunț că fac parte din echipa de implementare a unui proiect de cercetare românesc pentru energie verde. Conduc echipa care își desfășoară activitatea pe Văile Someșului. Din proiect fac parte Liviu Sandu – inventator, George Rotaru – cercetăror științific, profesor inginer Constantin Drăgănescu, Contantin Rotaru – doctor în economie, manager de proiect și eu, Viorica Ancuța Cârcu, manager coordonator al echipei de pe Văile Someșului”, a precizat Ancuța Cârcu pe o rețea de socializare.

Mai puteți pe acest subiect:

E oficial! Ancuța Cîrcu ajunge după gratii. Aceasta este cercetată pentru proxenetism

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: