25.8 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Anul acesta, FĂRĂ Zilele Bistriței! Ioan Turc: De la anul, voi încerca un nou concept!

Sărbătoarea Zilelor Bistriței NU se va ține nici în acest an. De anul viitor, primarul Ioan Turc ia în considerare un alt concept. ”Zilele orașului trebuie să se țină în oraș. Voi spune mai multe la momentul potrivit!” a declarat edilul.

Pentru al doilea an consecutiv, sărbătoarea ”Zilele Bistriței” e anulată. Contextul pandemic de anul trecut NU a fost deloc prielnic. Nici anul acesta sărbătoarea nu ar fi putut fi ținută așa cum trebuie.

Nici măcar în Bugetul municipalității pentru anul 2021 NU a fost prevăzută vreo sumă pentru acest tip de eveniment.

De anul viitor vom încerca să organizăm Zilele Bistriței în jurul datei de 16 iulie. În ultimii ani, sărbătoarea a fost mutată în luna august. Dar ziua de atestare a orașului e în luna iulie!” a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc.

Edilul a declarat reporterilor Bistrițeanul.ro că s-ar putea renunța, de la anul, la Heidenfeld.

Zilele orașului trebuie ținute în oraș. Nu am declarat CLAR că nu vor fi și în alte locații, dar mi se pare normal să fie în oraș. Vreau să vin cu un concept nou. Și la momentul potrivit voi face public ce am în plan. Eu văd aceste manifestări (n.r. Zilele Bistriței) în zona centrală. Cu tot ce ține de ele, cu toate condițiile îndeplinite. Deci în principiu vor fi în oraș!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

Anul acesta, Bistrița a împlinit 757 de ani de la prima atestare documentară.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...