7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

FOTO: O mașină arde în parcarea Casei de Cultură

Mașina unei doamne a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu puțin timp, în centrul istoric. Se pare că autoturismul era parcat în parcarea Casei de Cultură, când a început să iasă fum de sub capotă, iar în scurt timp flăcările au cuprins tot autoturismul.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, chiar în centrul istoric, în parcarea Casei de Cultură. În prima fază, de sub capota autoturismului a început să iasă fum, iar în scurt timp, mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Au fost alertați pompierii care au reușit să împiedice extinderea incendiului și la alte autoturisme parcate în apropiere. Se pare că autoturismul aparține unei doamne.

Revenim cu noi informații.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...