30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FOTO: O mașină arde în parcarea Casei de Cultură

Mașina unei doamne a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu puțin timp, în centrul istoric. Se pare că autoturismul era parcat în parcarea Casei de Cultură, când a început să iasă fum de sub capotă, iar în scurt timp flăcările au cuprins tot autoturismul.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, chiar în centrul istoric, în parcarea Casei de Cultură. În prima fază, de sub capota autoturismului a început să iasă fum, iar în scurt timp, mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Au fost alertați pompierii care au reușit să împiedice extinderea incendiului și la alte autoturisme parcate în apropiere. Se pare că autoturismul aparține unei doamne.

Revenim cu noi informații.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...