6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Încep să curgă amenzile pentru omul de afaceri Gelu Drăgan. „Surpriza” de la Primăria Bistrița încă se lasă așteptată

A blocat mai bine de două săptămâni o stradă și s-a apucat de demolat fără nicio autorizație. Omul de afaceri Gelu Drăgan începe să plătească „notele de plată” pentru reamenajarea din Piața Mihai Eminescu. Acesta a primit deja două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei, iar „premiul cel mare” de la Primăria Bistrița încă se lasă așteptat.

Bistrițeanul.ro prezenta în urmă cu două zile o situație absolut surprinzătoare, chiar în inima orașului, la doi pași de IPJ BN. Omul de afaceri Gelu Drăgan efectua lucrări de reamenajare în clădirea care găzduiște și AJOFM și supermarket-ul Profi.

Acesta își amenaja un spațiu pe care-l deține. Nimic de obiectat până aici. Doar că acesta desfășura lucrările în cauză fără vreo autorizație. Mai mult, preț de două săptămâni  a „ordonat” blocarea străzii care trece pe lângă clădire. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Amenzile au început să curgă vineri, în urma unor plângeri. Poliția Locală a Municipiului Bistrița a fost singura care l-a ars la buzunar pe omul de afaceri, pe loc. A aplicat o amendă de 600 de lei pentru că a depozitat moloz pe trotuar.

S-a sesizat și Biroul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean, care ulterior a mai aplicat o amendă de 2.000 de lei, pentru că a blocat strada. „Potul cel mare” ar urma să vină tot de la Poliția Locală.

Poliția Locală a întocmit proces verbal pentru desfășurarea lucrărilor de construcție fără autorizație. Problema este că cel care va decide ce amendă se va aplica și ce măsuri adiacente se vor dispune este primarul… Se pare că procesul verbal este „blocat” la acesta de două zile… Rămâne de văzut ce va decide edilul Ioan Turc.

Până una alta, strada a fost în sfârșit deblocată, iar Gelu Drăgan s-a ales și cu o plângere penală de la cealaltă coproprietară a spațiului. Asta după ce omul de afaceri a rupt o cameră de supraveghere.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. 2600 lei amenda 😂😂😂 la ce sume manipulează. Super legi, la „dezvoltatorii imobiliari” care au tupeu si castiga foarte mult in urma a ceea ce fac ilegal primesc 2000 lei amenda si daca eram fără masca sau fara hârtia aia in perioada de carantină 5000 lei. Cele mai tari legi, normal ca doar nu o sa isi dea legi on defavoarea lor. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Ce imi place tara asta si politicienii din toate partidele la cat sunt de „corecti” si isi dau interesul sa fie legile clare si corecte in functie de interes normal. 👏👏👏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....