22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Aquabis: Fără apă, astăzi, pe o stradă din Bistrița. Probleme în Figa și în alte trei localități

O stradă din Bistrița rămâne astăzi, 11 iunie 2020, fără apă rece, anunță Aquabis. A intervenit o defecțiune și la Figa, Blăjenii de Sus, Blăjenii de Jos și Caila:

Astăzi, 11 iunie 2020, între orele 09:30 – 16:00 , se va sista parțial furnizarea apei reci în localitatea Bistrița, pe str. Independenței. Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.

Tot azi, 11 iunie, de la ora 09:30 la ora 15:00 , se va sista furnizarea apei reci în localitatea Figa – Sat. Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.

În acest interval se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Datorită unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei potabile, se va sista furnizarea apei în alte trei localități. Este vorba despre Blăjenii de Sus, Blăjenii de Jos și Caila – astăzi, 11 iunie 2020, între orele 10:45 – 16:00.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...