20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

VIDEO – Mistreț la plimbare prin centrul Bistriței în miez de noapte

O întâlnire neobișnuită a avut loc azi-noapte fix în centrul burgului. Un mistreț se plimba liniștit, pe mijlocul drumului, în zona Domus. Apoi, urmărit fiind de o mașină, a luat-o la fugă…spre capelă.

Dacă tot s-a dat liber la circulație, fără declarație, indiferent de oră sau destinație…TOATĂ suflarea țării s-a supus.

Chiar și animalele din pădure s-au bucurat să se poată plimba nestingherite.

Așa că azi-noapte, puțin după ora 01.00, în buricul târgului, se plimba agale…un porc mistreț.

Vlăduț M. l-a surprins în zona Domus. Iar apoi, speriat fiind de mașina care l-a prins ”în flagrant”, a luat-o la fugă spre capelă.

[arve url=”https://youtu.be/Z6tAF8FBvOk” /]

Aceasta nu e prima dată când mistreții își fac apariția în Bistrița. Doar că, data trecută, au ”analizat” cartierul Subcetate.

BISTRIȚA: Mistreți, în plină stradă…?!?

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!