11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Aquabis: Se sistează apa potabilă pe câteva străzi din Bistrița și Beclean

Se sistează apa potabilă în Bistrița, pe strada Sigmir, și în Beclean astăzi, 22 decembrie 2021, anunță Aquabis. În zonă s-a produs o avarie:

Astăzi , 22 decembrie 2021, de la ora 13:00 până la ora 20:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile, în Bistrița.

Vor fi afectate strada Tihuței și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

De la ora 11:10 până la ora 15:00,  se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile în Beclean, pe strada Cloșca.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Tot azi, de la ora 10:30 până la ora 16:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile, în Bistrița. Va fi afectată strada Sigmir -Valea Magherușului.

De la ora 14:30 până la ora 18:00 se va sista total furnizarea apei potabile în localitatea Jelna , pe strada Șesul Jelnei.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.