-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Aquabis: Străzi din Bistrița și Năsăud, fără apă potabilă azi, din cauza unei avarii

Locuitorii de pe Valea Jelnei și străzile adiacente nu vor avea apă potabilă astăzi, 20 octombrie 2021, anunță Aquabis. Și în Năsăud s-a produs o avarie. 

Astăzi, 20 octombrie 2021, a fost sistată PARȚIAL apa potabilă în Bistrița, începând cu orele 05.00. Au fost afectate Valea Jelnei și străzile adiacente din aval de Aleea Fotbaliștilor.

Reluarea furnizării apei va fi posibilă după ce lucrările de remediere a avariei vor fi finalizate, pe parcursul zilei de astăzi.

De la ora 15:15 până la ora 20:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile în Livezile, pe strada Crucii și străzile adiacente. 

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

De la ora 14:20 până la ora 17:00,  se va sista  TOTAL  furnizarea apei potabile, în cartierul  Viișoara, pe străzile Haiducului, Izvorul Sărat și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 12:45 – 21:00, se va efectua spălarea rezervorului de apă din Livezile. Din acest motiv vor fi afectaţi de lipsa apei potabile, în acest interval orar, abonaţii din Dorolea (parțial) și Valea Poienii (total).

De la ora 10:30 până la ora 13:00, se va sista PARȚIAL furnizarea apei potabile în orașul Năsăud, în zona blocurilor, Bulevardul Grănicerilor și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: