21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Aquabis: Străzi din Bistrița și Năsăud, fără apă potabilă azi, din cauza unei avarii

Locuitorii de pe Valea Jelnei și străzile adiacente nu vor avea apă potabilă astăzi, 20 octombrie 2021, anunță Aquabis. Și în Năsăud s-a produs o avarie. 

Astăzi, 20 octombrie 2021, a fost sistată PARȚIAL apa potabilă în Bistrița, începând cu orele 05.00. Au fost afectate Valea Jelnei și străzile adiacente din aval de Aleea Fotbaliștilor.

Reluarea furnizării apei va fi posibilă după ce lucrările de remediere a avariei vor fi finalizate, pe parcursul zilei de astăzi.

De la ora 15:15 până la ora 20:00, se va sista  TOTAL furnizarea apei potabile în Livezile, pe strada Crucii și străzile adiacente. 

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

De la ora 14:20 până la ora 17:00,  se va sista  TOTAL  furnizarea apei potabile, în cartierul  Viișoara, pe străzile Haiducului, Izvorul Sărat și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 12:45 – 21:00, se va efectua spălarea rezervorului de apă din Livezile. Din acest motiv vor fi afectaţi de lipsa apei potabile, în acest interval orar, abonaţii din Dorolea (parțial) și Valea Poienii (total).

De la ora 10:30 până la ora 13:00, se va sista PARȚIAL furnizarea apei potabile în orașul Năsăud, în zona blocurilor, Bulevardul Grănicerilor și străzile adiacente.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...