17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Artistul Andrei Bindea a făcut spectacol cu un „monstru marin” din flori

Andrei Bindea, artistul din Beclean care transformă florile în adevărate spectacole a reușit să impresioneze în cadrul celei de-a doua ediții a Florall Timișoara, cu un „monstru marin” decorat cu flori.

Andrei Bindea este din Beclean și de 16 ani manageriază o florărie, după ce a ajuns în acest business din întâmplare. Floristul și-a făcut un obicei din a impresiona cu aranjamentele sale din flori, făcând senzație anul trecut la Florall Timișoara cu o rochie din flori.

Nu s-a lăsat mai prejos nici anul acesta, când a expus la același eveniment ajuns la a doua ediție un „monstru marin” decorat cu flori.

„Lucrarea sa Kraken – monstrul marin sub formă de caracatiță a impresionat întreg publicul vizitator și a fost încântarea copiilor. Cu o structură metalică de peste 600 de kg, multă muncă și oameni faini implicați, Kraken-ul cu efect de wow a lui Bindea a fost cu siguranță o piesa valoroasă în ediția II la Florall Timișoara”, notează organizatorii evenimentului.

Foto: Florall Timișoara 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!