-4.8 C
Bistrița
miercuri, februarie 1, 2023

EXEMPLU DE SOLIDARITATE de la Bistrița! În prima zi de război o asociație s-a mobilizat și adună ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Alina Buhai, președinta Asociației Salvatorilor Sufletelor Nimănui, a anunțat o nouă mișcare de strângere de fonduri și donații pentru refugiații care vin din Ucraina.

Până în acest moment, mai bine de 800 de ucrainieni au ajuns pe teritoriul României prin vama de la Sighetu Marmației. Mai multe județe participă cu efective pentru instalarea taberelor la graniță, atât din Bistrița-Năsăud cât și din restul regiunii de nord-vest.

În ajutorul Asociației Salvatorilor Sufletelor Nimănui a venit și grupul „Un pas spre salvare”. Zeci de persoane au donat în cursul zilei de ieri, implicați fiind și pastori sau Serviciul de Ambulanță Bistrița.

„În ajutorul nostru au venit cei din grupul și asociația „Un pas spre salvare”, care vor asigura transportul ajutoarelor, și nu numai. Acțiunea de a ajută refugiații din Ucraina ia amploare și vor să se implice cât de mulți. Ieri am fost sunată de zeci de persoane care vor să ajute.

Pe zona Beclean puteți lua legătură cu pastorul Cristina Ady Șerban pentru donații în alimente și tot ceea ce este necesar. Ieri am fost contactată de cineva de la Serviciul de ambulanță Bistrița și și-au oferit și ei ajutorul. Aici puteți lua legătură cu Claudiu Pavelea. Fac apel la toate brutăriile din oraș să ne ajute cu cel puțîn 100 de pâini și cornuri”, a transmis Alina Buhai.

Cu ce puteți ajuta?

  • Apă îmbuteliată
  • Conserve de orice fel
  • Margarină
  •  Lapte
  •  Pâine ambalată, dar nefeliată
  •  Produse de igienă
  •  Medicamente (paracetamol, aspirină, nurofen, ibuprofen)
  • Conserve de câini și de pisici
  • Granule de câini și pisici
  •  Pături/plăpumi

Donații în conturi cu mențiunea „Ucraina”:

Lei: RO11BTRLRONCRT0595549001
Euro: RO58BTRLEURCRT0595549001
ASOCIAȚIA Salvatorii Sufletelor Nimănui!
BtPay 0749065009
Revolut 0749065009

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: