9.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

TUPEU de notar

Notarul public Adrian Bria – implicat într-un scandal public, după ce a ordonat unui sportiv de performanță să-i administreze o corecție fizică exemplară unui polițist care îi deranjase o aventură – are tupeu. Mult.

Atât de mult tupeu – încât ne cere printr-un executor judecătoresc, invocând GDPR, să scoatem articolele în care prezentam cum s-a finalizat cazul al cărui personaj principal a fost.

Vă reamintim, a scăpat basma curată în fața justiției!

Deși, repetăm, a ordonat bătaia unui polițist în casa acestuia, sub ochii unui copil de 3 ani.

Așa se face că a prins notarul tupeu și acum, n-o să vă vină să credeți, cere jurnaliștilor să respecte legea.

Altă lege, nu aia pe care nu a respectat-o el însuși, de și-a permis să comande bătaia unui polițist.

Să nu respecți întâi de toate legea bunului simț, apoi a proprietății, apoi să sfidezi legile din Codul Penal, pe care se presupune că le-ai studiat la Facultatea de Drept, și să „comanzi” o agresiune fizică cumplită, în care să-i muți fălcile unui polițist în casa lui – iar la final să ai pretenția ca alții să respecte legea în cazul tău (nu discutăm raportarea hazardată la prevederile GDPR) – ei bine, asta înseamnă tupeu infinit și obrăznicie maximă.

Cum să mai ceri tu altora vreodată să respecte legi, când tu le-ai sfidat pe toate? Ba mai ai și o ultimă pretenție: batista pe țambal! Să se șteargă toate știrile care descriu isprava ta…

Iar pentru intimidare maximă, domnul notar – care știe legea numai când e să-și apere pielea, nu și să mute maxilarele altora – apelează la intimidare. Și trimite solicitarea de ștergere a textelor printr-un executor judecătoresc (!)

Curat murdar, domnule notar Adrian Bria. Curat murdar.

Cum nu v-a mers nici când ați încercat prin diverse metode, mai mult sau mai puțin ortodoxe, să împiedicați publicarea primului articol – la fel nu veți reuși nici acum să ne intimidați. Ne scuzați.

ARTICOLE SIMILARE

13 COMENTARII

 1. Si acuma astept ca si cetatean sa vad daca avem institutii serioase care sa isi faca treaba si sa cerceteze cazul si astept sa scrieti si masurile luate pe aceasta speta.
  Personal am luat contact acum ceva timp cand sub comanda cui Cretu-Bria am fost evacuat fortat de doua ori din sala CL si scos pe sus de MILITAIA LOCALA.
  In alta ordine de idei intr-o sedinta de comisie de Urbanism ceruta de mine pe tema CADASTRULUI VERDE si a legii 24 Spatii Verzi, acelasi notar s-a facut ca nu stie legea si a propus incalcarea ei scotand din discutii niste perimetre verzi care sa nu fie inregistrate.
  Si acuma il astept pe vestitul NOTAR sa puna si un bataus pe urmele mele.
  Ia sa te vad VITEAZULE !!!

 2. Situatia domnului notar a fost mediatizata si nu pot fi de acord cu acest gen de golaneala. Dar si atitudinea domnului politist a fost una tipica cocalarilor. Nu inteleg aceasta pasiune a oamenilor de a scoate telefonul si de a filma orice si oriunde. Daca domnul politist a considerat ca notarul a incalcat vreo lege, in momentul in care facea sau nu facea amor in masina, ar fi trebuit sa stie ce posibilitati legale sa urmeze. La modul in care a procedat a gasit ce a cautat. Până la urmă, a filmat ca sa ce….Doi idioti, pe un deal din Bistrita.

  • șterge-te la gură domnule Călin
   pt. tine e ok să dai o muxe pe centură nu? daca te filmează careva suni un prieten care rupe fâșul ?

   ”Notarul public trebuie să se abţină de la exercitarea activităţilor incompatibile cu funcţia de notar, evitând orice interferenţe între profesie şi afaceri, evitând situaţiile ce pot prejudicia prestigiul profesiei de notar”

 3. Notarii este reprezentatii divini ai lui Doamne – Doamne pe jegul asta de planeta. Corect ?
  Cica (sic) ei este ochiul obiectiv al statului romanesc (fabricatie 1989) asupra tuturor tranzactiilor efectuat de populime.
  Si dupa munca asta infernala se imbogatec ca niste lipitori gigantice, nu degeaba marcheaza 80k euro ca sa intre in sistem !
  Camatari la costum si cravata de lux cu liceenta legala din partea statului de cacao in care suntem blestemati sa traim !
  PS – huooooo!

 4. Un cocalar de cea mai joasa speta! Panaramele din Bistrita se credeau speciale cand le cauta asta, acum isi dau seama la ce nivel sunt, la nivelul unei centuriste!

 5. Vă felicit pentru curajul de a scrie despre faptele acestor concitadini ca să-i ştim şi noi…Doamne cât de adevărat e desenul animat cu povestea FERMA!!!!!!!!!! care a fost difuzat in decembrie 1989 pe TVR de o mare jurnalistă dacă nu greşesc fie -i ţărâna uşoară JANA GHEORGHIU!!!

 6. Cu banii de la “mama” pot cumpara pe oricine sau orice?😆😆 marș! Lăturile societății !nici înainte nu ii băga in seama nimeni,dar acum!doar centuristele!bravo Bistrițeanul !

 7. E prea “jmecher” acest târtan pesedist pentru a respecta legea , face parte dintr-o dinastie de notari comuniști care știu cum se duce viața bună . Vacanțe în insule exotice cu carduri Gold burdușite de peșcheșuri garase și ce se mai câștigă în orașul caracatiței , așa că nu-i de mirare că au ajuns să bată polițiști .
  Să vedem dacă le merge și cu antipesediști antrenați cu târnăcopul , poate și de aceia se va lega grăsuțul de viță nobilă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.