20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

ATENȚIE! NU se pot emite caziere judiciare!

Cei care au nevoie de caziere judiciare, urgent, dau de un impas. Serverele au fost afectate și nu se pot emite caziere. Totuși, vă puteți depune cererile și să sperați că problema se va remedia cât de repede.

În urma unei fluctuații de tensiune, serverele Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS au suferit o avarie. Din acest motiv nu se pot emite caziere judiciare.

Așadar, bistrițenii care au nevoie de eliberarea unui asemenea act nu pot beneficia de el decât după remedierea problemei.

La sediul IPJ se primesc, în schimb, cereri de eliberare ale documentului, chiar și pe perioada defecțiunii.

„O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp”, asigură reprezentanții IGPR.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.