12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Au transportat lemn și au ieșit cu o gaură în buget

Gaură în bugetul unei firme de pe Valea Ilvelor. Aceasta a transportat lemne, dar polițiștii au aflat că transportul nu s-a făcut cum trebuie. Banii „ceruți” s-au ridicat la peste 170 de milioane de lei vechi.

Au transportat lemn, dar nu au luat în calcul să o facă legal. Așa că acum, au ieșit în pierdere.

În perioada 1-11 aprilie a.c., o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos, de pe Valea Ilvelor, ar fi expediat cantitatea de 50,49 mc fără a întocmi documentele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al presei, remis de IPJ BN.

Firma a trebuit să achite două amenzi în valoare de 5.000 de lei. Mai mult, a plătit și contravaloarea lemnului transportat ilegal, în valoare de 12.449, 79 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?