25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Aventurile lui Tibi Ușeriu, transformate în film? Ce le-a răspuns sportivul scenariștilor:

În cadrul unei întâlniri cu presa, maratonistul Tibi Ușeriu a dezvăluit faptul că mai mulți regizori și scenariști i-au propus să-i transforme aventurile în film. Ce le-a răspuns sportivul:

Tibi Ușeriu, singurul concurent din istoria competiției 6633 Arctic Ultra, care a câștigat de trei ori consecutiv, a precizat ieri, în cadrul unei întâlniri cu presa, faptul că a fost căutat de mai mulți specialiști din industria cinematografică.

Aceștia și-au arătat dorința de a realiza un film bazat pe experiența sa de viață. Sportivul a precizat că încă nu a acceptat niciuna dintre ofertele primite. Acesta a mai spus că a rămas surprins de popularitatea pe care a câștigat-o cartea autobiografică pe care a scris-o anul trecut.

În cartea respectivă, Tibi Ușeriu își povestește practic viața, cu bune și cu rele. Bistrițeanul nu se ferește să vorbească nici de fărădelegile comise și de anii grei de pușcărie care au venit după. Mai multe despre cartea sportivului puteți citi AICI.

Foto: Tășuleasa Social Facebook

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...