2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Bărbatul care a plecat la muncă și nu s-a mai întors, dat în urmărire națională

Bistrițeanul Constantin Rais, în vârstă de 57 de ani, este în continuare de negăsit. Acesta a plecat în dimineața de 19 ianuarie la muncă, iar de atunci nu a mai fost văzut. Căutările s-au extins la nivel național.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, la momentul plecării bărbatului, acesta purta o căciulă cu cozoroc negru cu alb, o geacă de piele, lungă, de culoare maro, cu mesadă, pantaloni tip bluejeans de culoare neagră, ghete de culoare neagră și o geantă neagră.

„Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura căutării la nivel național, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă verificările în vederea depistării acesteia”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1.78 m, greutate de aproximativ 82 de kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui. Ca semn particular, la nivelul mâinii drepte prezintă o cicatrice și îi lipsesc două degete.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...