-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

TIR înzăpezit pe drum între Cepari și Liviu Rebreanu FOTO

Un TIR a rămas blocat pe carosabil între localitățile Cepari și Liviu Rebreanu, din cauza zăpezii. În spatele său s-a creat o coloană de mașini, iar traficul este îngreunat.

Conform informațiilor oferite de un martor, șoferul de TIR a reușit să oprească după o porțiune de drum în care a alunecat.

Ulterior, TIR-ul oprit a îngreunat traficul, destul de dificil până atunci și s-a format o coadă consistentă în spatele său.

Participanții la trafic din întreg județul se plâng de condițiile în care se prezintă drumurile naționale, județene, chiar și cele europene, subliniind faptul că pe mai multe artere importante din județ nu s-a intervenit nici cu lamă, nici nu sare și nici cu material antiderapant.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...