De râsu-plânsu’! I-a furat mașina din curte beat și fără permis

0
2096

Un tânăr din Sărata s-a trezit fără mașina din parcare. Un alt tânăr, beat și fără permis, a găsit-o în curtea casei cu cheile în contact și a mers la o plimbare. A fost chemată poliția.

Conform unui comunicat al IPJ BN, un tânăr de 25 de ani din Bistrița s-a ales cu un dosar penal după ce a furat o mașină din curtea unei case din Sărata.

Tânărul a găsit mașina cu cheile în contact, s-a urcat la volan și a condus jumătate de kilometru. Nu avea permis de conducere și era beat, aparatul etilotest arătând o alcoolemie de 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel care l-a găsit a fost persoana de la care a fost furată mașina, un alt tânăr, de 21 de ani care a chemat imediat poliția.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

“În seara de 1 decembrie a.c., un tânăr, de 21 de ani, din Sărata a sesizat prin 112, faptul că, din curtea imobilului în care locuiește i-a fost sustras autoturismul care era neasigurat și cu cheia în contact.

La scurt timp după sesizare, la aproximativ 500 de metri de imobil, tânărul de 21 de ani și-a observat autoturismul, în timp ce era condus de o persoană necunoscută și având farurile stinse.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au identificat ca fiind un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice”, au comunicat cei de la IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.