29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

BISTRIȚA: Evenimente culturale deosebite, de Sânziene, la Centrul Cultural Municipal

Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” a pregătit câteva surprize culturale deosebite, pentru toți bistrițenii melomani și cei pasionați de artă.

La Casa Cu Lei se deschide o expoziție deosebită. Noi obiecte din colecțiile Florian Coșoiu vor putea fi admirate de joi, 24 iunie:

De Sânziene, în 24 iunie 2021, la Centrul Cultural „George Coșbuc” din Bistrița va avea un spectacol cu totul special. Este vorba despre o lansare de carte, completată de un recital la pian dintr-un compozitor contemporan fascinant – Erik Satie, dar și un spectacol de balet:

Tot joi, 24 iunie, de la ora 18.00, la Biserica de la Coroana sunteți invitați să luați parte la un recital de muzică clasică și religioasă. Recitalul este susținut de soprana Nicoleta Maier, tenorul Ștefan von Korch, baritonul Lucian Petrean, violonistul Florin Vlad și pianistul Peter Kolcsar.

Duminică, 27 iunie, de la ora 19.00, la Sinagoga din Bistrița revine Pianul Călător. Este ediția cu numărul 11 a turneului extraordinar susținut de pianistul Horia Mihail.

Prețul unui bilet este de 20 lei. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.