19.1 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

BISTRIȚA: Evenimente culturale deosebite, de Sânziene, la Centrul Cultural Municipal

Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” a pregătit câteva surprize culturale deosebite, pentru toți bistrițenii melomani și cei pasionați de artă.

La Casa Cu Lei se deschide o expoziție deosebită. Noi obiecte din colecțiile Florian Coșoiu vor putea fi admirate de joi, 24 iunie:

De Sânziene, în 24 iunie 2021, la Centrul Cultural „George Coșbuc” din Bistrița va avea un spectacol cu totul special. Este vorba despre o lansare de carte, completată de un recital la pian dintr-un compozitor contemporan fascinant – Erik Satie, dar și un spectacol de balet:

Tot joi, 24 iunie, de la ora 18.00, la Biserica de la Coroana sunteți invitați să luați parte la un recital de muzică clasică și religioasă. Recitalul este susținut de soprana Nicoleta Maier, tenorul Ștefan von Korch, baritonul Lucian Petrean, violonistul Florin Vlad și pianistul Peter Kolcsar.

Duminică, 27 iunie, de la ora 19.00, la Sinagoga din Bistrița revine Pianul Călător. Este ediția cu numărul 11 a turneului extraordinar susținut de pianistul Horia Mihail.

Prețul unui bilet este de 20 lei. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...