-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

BISTRIȚA: Evenimente speciale, la Muzeul Județean! O veste bună, în sfârșit

O veste bună, în sfârșit, pentru iubitorii de muzică din Bistrița! Se anunță deschiderea stagiunii muzicale permanente-camerale și simfonice 2020-2021! Sunteți cu toții invitați la un prim concert extraordinar al grupului Sonoro. Intrarea este liberă, iar evenimentul are loc la Muzeul Județean, Nu este singura surpriză care vă așteaptă acolo!

Melomanii din Bistrița au toate motivele să se bucure. Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud are onoarea și plăcerea să anunțe deschiderea stagiunii muzicale permanente-camerale și simfonice 2020-2021!

Stagiunea muzicală va debuta la Bistrița printr-un concert extraordinar al grupului SoNoRo, luni 7 septembrie 2020, de la ora 19:00.

Concertul se desfășoară în curtea Muzeului Județean Bistrița, iar intrarea este gratuită.

Vă invităm în curtea acestui complex să ascultați lucrări Edward Elgar, Manuel de Falla, Ludwig van Beethoven, Stan Golestan, George Enescu, Gabriel Fauré, Camille Saint-Saëns și Maurice Ravel.

Intrarea este liberă dar vă așteptăm cu o rezervare prelabilă la [email protected] sau 0741.190.470”, anunță organizatorii. 

Soliștii SoNoRo care vor susține concertul de luni la Muzeul Județean sunt Răzvan Popovici (violă), Valentin Răduțiu (violoncel) și Alexandra Văduva (pian). 

SoNoRo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu sprijinul partenerului principal BRD Groupe Societe Generale. Proiectul cultural este co-finanţat de AFCN (Administraţia Fondului Cultural Naţional).

Nu este singura surpriză care vă așteaptă la Muzeul Județean. Tot aici veți avea parte de o expoziție specială, marţi, 8 septembrie de la ora 18.oo, avem bucuria de a-l cunoaşte pe pictorul Eugen Raportoru, invitat la Bistriţa cu ocazia vernisării expoziţiei „Viaţa romilor contează. Viaţa fiecăruia contează”.

Tema centrală a tablourilor artistului este mahalaua bucureşteană: case dărăpănate, ziduri înclinate, garduri şi porţi înalte, ferestre întredeschise… 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...