-5.4 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

BISTRIȚA: Evenimente speciale, la Muzeul Județean! O veste bună, în sfârșit

O veste bună, în sfârșit, pentru iubitorii de muzică din Bistrița! Se anunță deschiderea stagiunii muzicale permanente-camerale și simfonice 2020-2021! Sunteți cu toții invitați la un prim concert extraordinar al grupului Sonoro. Intrarea este liberă, iar evenimentul are loc la Muzeul Județean, Nu este singura surpriză care vă așteaptă acolo!

Melomanii din Bistrița au toate motivele să se bucure. Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud are onoarea și plăcerea să anunțe deschiderea stagiunii muzicale permanente-camerale și simfonice 2020-2021!

Stagiunea muzicală va debuta la Bistrița printr-un concert extraordinar al grupului SoNoRo, luni 7 septembrie 2020, de la ora 19:00.

Concertul se desfășoară în curtea Muzeului Județean Bistrița, iar intrarea este gratuită.

Vă invităm în curtea acestui complex să ascultați lucrări Edward Elgar, Manuel de Falla, Ludwig van Beethoven, Stan Golestan, George Enescu, Gabriel Fauré, Camille Saint-Saëns și Maurice Ravel.

Intrarea este liberă dar vă așteptăm cu o rezervare prelabilă la [email protected] sau 0741.190.470”, anunță organizatorii. 

Soliștii SoNoRo care vor susține concertul de luni la Muzeul Județean sunt Răzvan Popovici (violă), Valentin Răduțiu (violoncel) și Alexandra Văduva (pian). 

SoNoRo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu sprijinul partenerului principal BRD Groupe Societe Generale. Proiectul cultural este co-finanţat de AFCN (Administraţia Fondului Cultural Naţional).

Nu este singura surpriză care vă așteaptă la Muzeul Județean. Tot aici veți avea parte de o expoziție specială, marţi, 8 septembrie de la ora 18.oo, avem bucuria de a-l cunoaşte pe pictorul Eugen Raportoru, invitat la Bistriţa cu ocazia vernisării expoziţiei „Viaţa romilor contează. Viaţa fiecăruia contează”.

Tema centrală a tablourilor artistului este mahalaua bucureşteană: case dărăpănate, ziduri înclinate, garduri şi porţi înalte, ferestre întredeschise… 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...