-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

BISTRIȚA: Mai în glumă, mai în serios…! Concert extraordinar de pian și percuție

Mai în glumă, mai în serios” este tema unui concert extraordinar de pian și percuție la care sunteți cu toții invitați, luni, 12 octombrie 2020, de la ora 18, în curtea Muzeului Județean din Bistrița!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va găzdui luni, 12 octombrie, un concert special de pian și percuție.

Protagoniști sunt pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman – ambii soliști ai Filarmonicii „Banatul” Timișoara.

În program:

 • Miklós Maros – Rush
 • Wolfgang Amadeus Mozart – Rondo alla turca (Piano Sonata No. 11 in A major)
 • Erik Satie – Ore seculare și instantanee
 • Alice Gomez – Mambo Africano
 • Aurel Stroe – Două epitafuri (după Ezra Pound)
 • Richard Galliano – Sertão Moisés Moleiro – Joropo
 • Laura Manolache – Plecarea (după Urmuz)
 • Edvard Grieg – Două piese din Peer Gynt
 • Christoph Keller – Mozart în Argentina // Beethoven în Brazilia

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud și Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Tot luni, 12 octombrie, de la ora 13.00, la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” (str. Alexandru Odobescu, nr. 11), profesorul Constantin Sănduță – va prezenta publicului cartea „Bistrițeni pe cărările timpului” (vol. 2).

Prezintă:

 • prof. univ dr. Gheorghe Mândrescu,
 • prof. Univ. Dr. Mircea Gelu Buta.

Amfitrion: Ioan Pintea.

„Lansarea de carte va fi organizată în curtea bibliotecii. Dacă timpul va fi nefavorabil, evenimentul cultural se va organiza în Sala de conferințe „Gavril Scridon”. Vor fi respectate normele de distanțare socială în vigoare”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.