6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

BISTRIȚA: O zi în care 100 de copii se vor ruga, vor învăța, vor cânta. Surpriza serii, la Muzeul Județean

Va fi o zi dedicată în întregime copiilor cu vârste între 8 și 12 ani, pe 1 septembrie, la Muzeul Județean! Evenimentul va debuta cu o rugăciune, în Biserica de la Coroana. În program: ateliere de pictură, quilling, litografie și modelaj, dar și concerte folk.

Credință – Unitate – Diversitate – O zi trăită din plin” se intitulează evenimentul programat la Muzeul Județean, în curtea interioară.

Organizatorii își doresc să promoveze valorile creștine și unitatea în credință. Se vor focaliza însă și pe diversitatea abilităților și talentelor copiilor.

Întâlnirea va debuta la ora 10:00, cu o rugăciune în Biserica de la Coroana, după care participanții se vor deplasa spre Muzeul Județean. 

Va fi o zi în care 100 de copii se vor ruga, vor învăța, vor cânta și se vor delecta în compania celor 60 de tineri voluntari din asociațiile de tineret. Lor li se adaugă preoți și profesori de diverse specialități.

Activitățile sunt gratuite pentru toți participanții”, au anunțat organizatorii. 

Evenimentele sunt destinate copiilor de 8 – 12 ani. Sunt disponibile 100 de locuri. Cei interesați trebuie să se înscrie la numărul de telefon 0758.170.762.

Organizatori sunt câteva asociații de tineret din județ, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Pentru că promovează sportul și stilul de viață sănătos, organizatorii le-au invitat la muzeu și pe handbalistele de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

În mijlocul copiilor vor fi și reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Ei vor susține câteva atelierele de prevenire.

La finalul zilei va avea loc un concert de muzică folk susținut de Maria Matean și Daria Boghean, alături de alți tineri talentați.

Surpriza serii vine din partea echipei Cheers All Stars (YOLLO Studio), coordonați de Roxana Lăpuște.

Prin această activitate dorim să marcăm și începutul anului bisericesc alături de Biserică, tineri voluntari și copii”, au mai punctat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!