18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

BISTRIȚA: Un spectacol de teatru fresh, surprinzător și pentru spectatori, și pentru actori! Universitatea de Arte Târgu Mureș, în turneu

Universitatea de Arte din Târgu Mureș, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, organizează între 28 martie – 6 aprilie 2023, turneul național cu improvizații ale studenților din universitate.

Turneul din acest an va cuprinde orașele Bistrița, Oradea, Arad, Reșița, Deva, Sebeș și Turda.

Pasionații de teatru sunt invitați așadar mâine, 28 martie 2023, de la ora 17:00, la Sinagogă!

Intrarea este liberă. Publicul va putea urmări spectacolul de teatru de improvizație „UAT’s Impro”.

Un spectacol fresh, plin de energie, întotdeauna altfel, surprinzător atât pentru spectatori, cât și pentru actori. Actorii intră în scenă cu mintea liberă, fără nicio replică pregătită în avans.

Fără decoruri sau costume, deschiși 100% la sugestiile publicului și ale colegilor de scenă.

După reprezentație, actorii și profesorii invită publicul prezent la spectacol la o sesiune de discuții”, au transmis organizatorii evenimentului. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: