3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Bistrițeanul Răzvan Gălățan a fost premiat în cadrul Galei de Excelență în Management, Capital România

Gălățan Răzvan s-a născut la Bistrița, însă acum locuiește în Cluj-Napoca. A fost premiat în cadrul Galei de Excelență în Management, Capital România.

Gălățan Răzvan provine din familia unui fost portar al Gloriei Bistrița. Nu a avut performanțe notabile în fotbal și a jucat, la cel mai bun nivel, la Voința Cetate.

Răzvan s-a lăsat de fotbal și a ales să studieze, iar în scurt timp, după multă muncă, a ajuns director operațional la o multinațională din Cluj-Napoca, Goodwill Consulting. În acest moment, firma are peste 70 de angajați și are o cifră de afaceri de 20.247.525 lei pe anul 2021.

Pentru performanțele sale din management, bistrițeanul a fost premiat în cadrul Galei de Excelență în Management, Capital România, pentru performanță în consultanță în domeniul fondurilor europene.

„Pe această cale, vreau să îmi felicit toți colegii pentru obținerea acestui premiu! Este premiul nostru, al tuturor celor care facem parte din familia Goodwill Consulting! Sunteți o echipă minunată și sunt mândru să fiu coleg cu fiecare dintre voi!

Mă bucur că am ocazia să vă reprezint și sper să reușim împreună să facem în continuare performanțe deosebite! Sunteți prea mulți să vă pot eticheta pe toți în postare, dar sper să ajungă mesajul la fiecare dintre voi! De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase primite și să vă doresc tuturor mult succes în ceea ce faceți!”, a transmis Răzvan Gălățan, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.