21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bistrițenii, „supravegheați” de polițiști locali la piață. Temperatura măsurată la intrare

Potrivit primarului Ioan Turc, bistrițenii vor fi supravegheați la piață de polițiști locali și respectiv voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița. De asemenea, celor care intră în incintă li se va măsura și temperatura.

Piața Decebal rămâne deschisă, activitatea desfășurându-se, însă, exclusiv afară. Potrivit primarului Ioan Turc comercianții l-au rugat să nu închidă nici măcar cu folie incinta, pentru a-și putea desfășura activitatea în noile condiții impuse de autoritățile centrale.

Acesta a solicitat la IPJ BN, în subordinea căreia se află Poliția Locală pe parcusul stării de alertă, să aloce doi polițiști locali, care să fie zilnic în piață între orele 08:00 și 18:00, pentru a se asigură că bistrițenii respectă măsurile de protecție și distanțare socială.

În weekend, în Piața Decebal vor fi prezenți voluntari ai Serviciului pentru Situații de Urgență Bistrița, câteva ore, după-masă.

Bistrițenilor care aleg să își facă cumpărături în piață li se va măsura și temperatura la intrarea în incintă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...