-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Bistrițenii, „supravegheați” de polițiști locali la piață. Temperatura măsurată la intrare

Potrivit primarului Ioan Turc, bistrițenii vor fi supravegheați la piață de polițiști locali și respectiv voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița. De asemenea, celor care intră în incintă li se va măsura și temperatura.

Piața Decebal rămâne deschisă, activitatea desfășurându-se, însă, exclusiv afară. Potrivit primarului Ioan Turc comercianții l-au rugat să nu închidă nici măcar cu folie incinta, pentru a-și putea desfășura activitatea în noile condiții impuse de autoritățile centrale.

Acesta a solicitat la IPJ BN, în subordinea căreia se află Poliția Locală pe parcusul stării de alertă, să aloce doi polițiști locali, care să fie zilnic în piață între orele 08:00 și 18:00, pentru a se asigură că bistrițenii respectă măsurile de protecție și distanțare socială.

În weekend, în Piața Decebal vor fi prezenți voluntari ai Serviciului pentru Situații de Urgență Bistrița, câteva ore, după-masă.

Bistrițenilor care aleg să își facă cumpărături în piață li se va măsura și temperatura la intrarea în incintă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...